aplikacija-web-portal

Aplikacija & Web portal

Prioritetni cilj projekta “Pouzdanost” je umrežavanje (networking) najuspješnijih kompanija, koje je postalo standard u poslovnoj komunikaciji i odnosima. S tim u vezi, kompanija LRC je izradila mobilnu aplikaciju bonitetne pouzdanosti “Pouzdanost NetWork” putem koje će kompanije imati mogućnost ostvarivanja međusobne komunikacije i eventualne saradnje.

Kao nadogradnja tu je i objava poslovnog web portala poslovnenovine.ba putem kojeg će privrednicima biti omogućen pristup najajktuelnijim poslovnim informacijama, analitičkim industrijskim izvještajima, te promocija preduzeća, proizvoda i usluga.
Bonitetno pouzdane kompanije će biti predstavljene u specijaliziranoj rubrici portala a kao korisnici će imati posebne pogodnosti za objavu sadržaja, promo kampanja kao i ostvarivanja komunikacije sa drugim kompanijama iz kategorijie bonitetno pouzdanih.

Ovo je još jedan dodatni iskorak ka stvaranju privrednog okruženja pogodnog za poslovni progres, sigurnije poslovanje i savremenu poslovnu komunikaciju i pristup informacijama.