express-courier-specijalni-partner

Express Courier – Specijalni Partner

Specijalni partner projekta je i bonitetno pouzdana kompanija “Express Courier” licencirani zastupnik za UPS u BiH, koja od samog početka daje punu podršku projektu POUZDANOST 2017.

“Poslovni ambijent nije na zadovoljavajućem nivou i zaista moramo biti svjesni da poslujemo na izuzetno komplikovanom i složenom tržištu. Zato je veoma bitno za nas da slovimo kao pouzdan partner, da nas kao takvog prepoznaju na tržištu, ali je podjednako bitno i da se mi možemo uvjeriti u pouzdanost naših partnera, što Certifikat bonitetne pouzdanosti osigurava. Na osnovu analize finasijskih izvještaja i ostalih parametara za posljednju poslovnu godinu, nešto više od 13 posto domaćih kompanija ispunilo je kriterije za ovaj certifikat. Zato mislim da svaki dobitnik Certifikata bonitetne pouzdanosti treba biti ponosan i ja im svima iskreno i od srca čestitam”, kaže Mirza Bavčić, direktor kompanije.

Bavčić je istakao da su ključne vrijednosti projekta sadržane i u sloganu kompanije “Express Courrier” koji glasi: “Učinkovitost, Pouzdanost i Stručnost”. “To su vrijednosti kojih se pridržavamo u poslovanju i na osnovu kojih smo stekli dugogodišnje povjerenje naših kupaca i dobavljača. Stručnost našeg osoblja garantuje učinkovitost u okviru logističkih usluga, što nas u konačnici čini i pouzdanim partnerom”, rekao je Bavčić.