Pouzdanost

Sve je spremno za drugo izdanje specijaliziranog privrednog događaja u Bosni i Hercegovini, jedinog sajamskog događaja koji okuplja isključivo kompanije koje djeluju u industriji pod nazivom Međunarodni industrijski sajam  “SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2024”. Sajam će biti održan unutar  kompleksa kongresne dvorane hotela Hills u Sarajevu na Ilidži kao i na dijelu ispred dvorane, te će cijeli sajamski prostor biti na preko 8000 m2 prostora.

Sajam se održava od 08.05.2024. godine do 10.05.2024. godine i okupit će preko 90 industrijskih kompanija na jednom mjestu.

Sajam kao tematiku ima cjelokupnu industriju koja je povezana sa građevinarstvom, mašinstvom i metalnim sektorom, što znači da su potencijalni izlagači kompanije iz građevinarstva, betona, fasadnih obloga, opeke, krovova, mašinstva, mašina, građevinskih mašina, hidraulike, teških mašina, uređaja i alata, robota, metalne industrije, proizvodnje zaštitne opreme, proizvodnja plastike, transportne industrije i industrije energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, IT sektora te sve druge branše usko vezane sa tematikom industrijskog sajma. Također sajam obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, adaptaciju, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu te opremanje interijera.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta kompanijama ali i krajnjim korisnicima bit će omogućeno prisustvo i na stručnim panelima u toku tri sajamska dana.

Sarajevo Industry Fair „SIF“ od momenta svog osnivanja teži da postane mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođaća i zastupnika iz BiH, regiona, Evrope i svijeta.

Ulaznice za sajam se neće naplaćivati i svi posjetioci su dobrodošli da posjete sajam i uvjere se u ono što industrija Bosne i Hercegovine ima za ponuditi.

Ispred organizacije Sarajevo Industry Fair se želimo zahvaliti našim partnerima:

Vanjskotrgovinskoj komori BiH, Privrednoj/Gospodarskoj komori FBiH, Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, kompaniji Raiffeisen Leasing, Kompaniji Zirrat Banka d.d., kompaniji Croatia Osiguranje i Analitičkom partneru sajma kompaniji LRC BIS.

Medijski partner sajma su TV kuće ARENA SPORT BiH, HAYAT TV, RTV ISTOČNO SARAJEVO, FEDERALNA TV, TV SARAJEVO i ALFA TV, portalima avaz.ba, bosnainfo.ba, srpskainfo.ba, time.ba, manager.ba, mkvadrat.ba, zdravi-portal.ba i radiosarajevo.ba, novinskoj kući AVAZ te RSG radio grupaciji.

Više informacija možete dobiti na web stranici sajma www.sarajevskisajam.ba.