Pouzdanost

Amko komerc d.o.o. ponosni je partner projekta “Pouzdanost 2023/24” i bonitetno pouzdana kompanija koja svoj dugogodišnji rad temelji na društvenoj odgovornosti. Ni ovoga puta nije bilo drugačije. 

Amko komerc d.o.o. pokrenuo je prodajno-humanitarnu kampanju pod nazivom “Podijeli ljubav” koja ima dva glavna cilja: ponuditi održivo rješenje za životnu sredinu kroz promociju višekratnih cekera kako bi se smanjila potrošnja plastičnih kesa, te humanitarnu komponentu kojom će se pomoći rad Udruženja “Budućnost”. Ceker je izrađen od 100% prirodnog materijala i rado će biti vaš pratilac u svim vašim kupovinama, šetnjama i svakodnevnim aktivnostima. Kupovinom ovog jedinstvenog cekera u vašem najbližem marketu Amko svoj novac donirate za podršku rada Udruženja za podršku djeci i roditeljima “Budućnost”.

Ukoliko je ceker vaš must have modni dodatak, a istovremeno želite učiniti i dobro djelo, onda je ceker #podijeliljubav pravi izbor, a iste možete pronaći u najbližem marketu Amko.

Kupovinom ovog jedinstvenog cekera svoj novac donirate za podršku rada Udruženja za podršku djeci i roditeljima “Budućnost”. Djeca iz Udruženja “Budućnost” svojom umjetnošću prenijeli su poruku o ljubavi i šta ona za njih predstavlja. U izradu ovih cekera utkano je mnogo emocija, pažnje i želje da svijetu pokažu kako ovi mališani vide ljubav.

Poruka njihovog cekera je #podijeliljubav, te vas pozivamo da, u svim  marketima Amko komerca od 11.08.2023. godine potražite ovaj unikatni ceker po cijeni od 3,95 KM i podijelite i vi vašu ljubav. 

,,Sa ponosom nosite vaš ceker u svaku narednu kupovinu znajući da ste istovremeno pomogli ovim dragim mališanima”, kazala je Minela Durm, direktorica marketinga Amko komerca.

Piše: Benisa B.