Pouzdanost

POČETNA / KRUNA RAZVOJA PRIVREDE

KRUNA RAZVOJA PRIVREDE

KRUNA RAZVOJA PRIVREDE:

Kruna razvoja privrede je projekt namijenjen identifikaciji i nagrađivanju opština/općina/gradova za doprinos razvoju lokalne i nacionalne privrede. Administrativne jedinice odlikuju se certifikatom “Kruna razvoja privrede” koji je pokazatelj da je određena općina, opština i/ili grad prepoznat kao sredina koja je u poslovnoj godini zadovoljila kriterije certificiranja, bilježila pozitivne pomake i dostigla status lidera u određenoj oblasti. Osim kao ogledalo vašeg poslovanja, Kruna razvoja privrede predstavlja stimulaciju za dalji napredak, daje vam neprocjenjivu vrijednost pouzdanog partnera i mjesta koje strani investitori sigurno neće zaobići.

Kriteriji certificiranja:

Kompanija LRC BIS već dugi niz godina radi certificiranje opština/općina/gradova, a odabir se vrši na osnovu analiza pokazatelja poslovanja u jednoj poslovnoj godini. Isto se ne sprovodi namjernim odabirom, već upotrebom modernih digitalnih alata za rangiranje.

Četiri su ključna parametra koja opština/općina/grad mora ispuniti kao dokaz razvoja privrednog ambijenta u lokalnim zajednicama:

1. Rast prihoda
2. Rast broja zaposlenih
3. Rast izvoza
4. Rast broja kompanija

Vi gradite uspjeh, a ova titula je tu da isti i potvrdi.