Pouzdanost

B2B sastanci pružaju brojne mogućnosti kada je prodaja u pitanju. Oni su jedan od načina da racionalizujete svoje poslovne sastanke, prezentirate svoje proizvode i usluge, upoznate nove kupce i klijente, dođete do nekih novih rješenja, otvorite drugačije vidike i donesete dobre poslovne odluke.

Poslovne novine, iza sebe imaju tradiciju uspješnog spajanja najboljih privrednika iz naše zemlje i regiona, a brojni B2B susreti koji su organizovani tokom protekle i ove godine potvrdili su da i nakon svih online pregovora, najviše poslova se uspješno završi direktnim razgovorm „licem u lice“.

Učestvujući na ovim događajima privrednici su iskoristili potencijale umrežavanja, a neiscrpna baza poslovnih podataka bonitetne agencije LRC, uz strateško komuniciranje klijenata preko medijskih kanala komunikacije Poslovnih novina, dali su odlične rezultate, tako da se za ovakve događaje uvijek traži mjesto više.

Za organizaciju ovih susreta uvijek se koristi platforma LRC-a koja omogućava selektiranje, pametno targetiranje stabilnih, likvidnih i solventnih kompanija za njihovo umrežavanje, a uz podršku Call centra, omogućeno je da se savršeno podudare ponuda i potražnja.

Krajem oktobra ove godine uspješo je realizovan i prvi B2B susret “Kluba 100” na kojem su se umrežili i sklopili poslovne dogovore predstavnici kompanija koje su rangirane u dva projekta: „100 najvećih u BiH“ i „Pouzdanost 2021“. Galeriju fotografija i tekst sa ovog susreta pogledajte na linku:

https://poslovnenovine.ba/2021/10/28/prvi-b2b-susret-kluba-100-poslovni-lideri-prebrodili-izazove-kriznog-upravljanja-i-razmijenili-iskustva/

Još jedan B2B susret “Kluba 100” i posljedni u ovoj godini slijedi 30. novembra.

Svi učesnici i ovaj put moći će iskoristiti resurse platforme za umrežavanje, bonitetno pouzdanima biće uručeni certifikat koji to potvrđuju, a kroz određeni paket učešća u ovom događaju moguće je dobiti i specijalnu publikaciju “100 najvećih u BiH”.

Samo oni koji obezbijede kotizaciju na vrijeme moći će iskoristiti benefite umrežavanja sa najuspješnijima.

Nakon što rezervišete svoje mjesto preko linka naše kolege će vas kontaktirati i dostaviti vam uplatnicu za kotizaciju.

Napominjemo da kao partneri i sponzori imate priliku predstaviti „Case study“, iskoristiti usluge Call centra koji će pozvati klijente ciljano za vas, a sve to propratiće medijska kampanja, te kreiranje video-klipa za društvene mreže.

I ovom događaju prethodiće jasna komunikacija ciljeva, želja i potreba, kao i detaljno istraživanje profila potencijalnih učesnika. Javite se na [email protected] da preuzmete pomenute pakete proširenih usluga.

Piše: Poslovne novine