Pouzdanost

Izgraditi kompaniju na temeljima posvećenosti poštenju, integritetu i nepokolebljivom kvalitetu nije nimalo lako. Međutim, kada zavirite u svijet i rad kompanije Npl-project d.o.o., onda sve to izgleda jako jednostavno.

Svoj poslovni put započeli su u maju 2017. godine. Ideja za nastanak ove kompanije rodila se još u ranom djetinjstvu. Od ranih godina voljeli su stvarati i kontinuirano graditi nešto novo, a ono što je bila samo ideja, svoj oblik dobila je kroz rad ovog porodičnog biznisa i prepoznatljivog imena bosanskohercegovačke privrede.

Npl-project d.o.o. je kompanija osnovana kao veleprodaja i maloprodaja računara i kompletne računarske opreme. Pored toga bave se i kompletnom zaštitom od požara, vatrodojavama, izgradnjom protivpožarnih vrata, pregrada, klapni, PP aparata, hidrantske opreme, i drugih stabilnih sistema zaštite od požara.

Jedini cilj u poslovanju im je zadovoljstvo klijenata, a brzi razvoj i napredak kompanije rezultat je upravo velikog povjerenja zadovoljnih kupaca. ,,Proteklih godina, naša firma se brzo razvijala i napredovala, zbog velikog povjerenja naših zadovoljnih kupaca. Iz dana u dan zapošljavamo nove stručne kadrove, i zbog povećanja obima posla stalno smo u potrazi za mladim i profesionalnim ljudima. Vodimo računa o visokoj kvaliteti naše originalne robe, koju distribuiramo direktno od ovlaštenog uvoznika za Bosnu i Hercegovinu”, kazala je Tamara Ubiparipović, PR i sales menadžerica.

Npl-project d.o.o. ovlašteni je servis Tesla klima uređaja, a bave se prodajom i ugradnjom istih. Ova kompanija može se pohvaliti velikim brojem uspješno završenih projekata širom Bosne i Hercegovine kao što su: Agencija za policijsku podrsku; EUFOR HQ TACO -Delegacija Europe Union; Zavod za izgradnju kantona; Željeznice FBiH; OHR; Ministarstvo odbrane BIH; SIPA.

Njihovi proizvodi i usluge su sinonim za izvrsnost, a sve što nude trude se da ispunjava najviše standarde. Izazivaju status quo tako što svakodnevno idu dalje s ciljem da razumiju potrebe klijenata, pruže prilagođena rješenja i ispune očekivanja kako klijenata, tako i partnera. Upravo zato, veliki akcenat stavljaju na pouzdanost i povjerenje kao najvažnije poslovne vrijednosti.

,,Povjerenje naših kupaca i naših partnera nam je jako bitno. Svi oni su zaslužni da iz brzorastuće kompanije prerastemo u one jake, stabilne i pouzdane, jer pouzdanost za nas znači puno, znači stabilnost i postojanost”, navodi Ubiparipović.

Iza napornog rada i dugogodišnjeg iskustva ove kompanije stoji vrlo jednostavna formula kojom se vode – “NPL=dom=porodica=sreća”. Za sebe vole reći da su kompanija koja stvara DOM. ,,Firma smo koja sama po sebi znači DOM, firma koju nosimo mi sami u timu porodice čije samo ime krase imena naše djece”, istakla je Ubiparipović.

Npl-project d.o.o. posvećen je oblikovanju budućnosti u kojoj tehnologija poboljšava živote, podstiče održivost i stvara trajnu vrijednost. Njihovo putovanje u budućnosti krojit će jasna vizija, inovativnost i pozitivan uticaj.

Njihov tim strastvenih profesionalaca posvećen je pružanju izvrsnosti. Njihova stručnost, u kombinaciji s njihovom posvećenošću, osigurava da dobijete najbolju moguću uslugu. Vođeni gore navedenom formulom, u budućnosti se vide kao kompanija koja neprestano stvara. ,,Plan za budućnost jeste stvaranje i samo stvaranje. Stvaranje još puno sretnih domova, još puno sretnih porodica i puno osmijeha. Stvaranje vrijednosti za buduće generacije…”, zaključila je Ubiparipović.

Piše: Benisa B.